CLIENTI

Lucram de 3 ani cu H Grup IT Expert, si de-a lungul acestor ani, H Grup a fost intotdeauna pregatit sa raspunda oricaror nevoi sau solicitari facute de noi, cu un serviciu de inalta calitate. H Grup nu este doar un furnizor de servicii pentru noi, ci un partener in activitatile noastre.

Am apelat la H GRUP IT EXPERT intr-un moment in care capacitatea echipei noastre de dezvoltare nu ne permitea sa respectam termenele dorite de clientii nostri. Membrii echipei de dezvoltare de la H GRUP IT EXPERT au demonstrat capacitati peste cele solicitate in caietul de sarcini si au reusit sa se integreze rapid in echipele noastre de proiect. Au asimilat rapid standardele si normele de programare impuse de Directia Informatica Renault, precum si modul de implementare propus. Am descoperit in H GRUP IT EXPERT, mai mult decat un furnizor de servicii, un colaborator in tratarea constructiva si rapida a diverselor provocari pe care le-am depasit impreuna de-a lungul colaborarii noastre. In ansamblu, prestatia H GRUP IT EXPERT a fost una de calitate, in respectul termenelor si costurilor angajate, si de aceea recomand H GRUP IT EXPERT ca pe un partener de incredere.

Dificultatile intalnite in acest mediu de lucru sunt direct legate de securitatea proiectelor. Aici suntem norocosi, facem parte din Comunitatea Europeana. In ceea ce priveste tipul de dezvoltare software pe care il realizam la Bucuresti, nu se vede o mare diferenta fata de ceea ce facem in Franta. Nivelurile sunt in acest moment practic identice. In ceea ce priveste profitul, acesta a fost calculat de la bun inceput, noi am vrut 30% rentabilitate si am obtinut-o.

Am fost placut surprinsi in urma vizitei efectuate in Romania, la H GRUP IT EXPERT, sa descoperim ca centrul de servicii de acolo era organizat dupa metodele de lucru francez, avand oameni care cunosteau limba franceza si care erau foarte deschisi in fata nevoilor si problemelor noastre.