Echipa

Performantele companiei noastre si competitivitatea ei sunt strans legate de calitatea oamenilor care formeaza echipa H Grup IT Expert.

Suntem o echipa tanara, dinamica si ambitioasa. Fiecare dintre noi este pasionat de ceea ce face si ne straduim in mod constant sa ne depasim limitele proprii.

Specialistii nostri au urmat un program intensiv si aprofundat de formare care le permite sa se ridice la nivelul cerintelor clientilor si in acelasi timp le ofera posibilitatea sa-si creasca si consolideze experienta profesionala.
 

Cosmin CALISTRU
TeamLeader Senior JAVA

Nu am experienta multor joburi, dar atmosfera din H Grup este una prietenoasa, primitoare si incurajanta. A, da, si dezvoltam si aplicatii pe diverse tehnologii, dar asta veti afla cand vom fi colegi.

Raluca CONSTANTIN
Dezvoltator Junior COBOL

H Grup mi-a oferit posibilitatea de a ma angaja intr-unul dintre cele mai cautate si bine remunerate domenii, fara sa am experienta sau cunostinte legate de programare. Intre timp, am descoperit ce este programarea, dar si cum e sa lucrezi cu o echipa tanara si plina de viata. Programare, teambuildinguri, verificare cod, iesiri : cam asa arata viata in H Grup.

Vasile LACATUS
Dezvoltator Intermediar COBOL

Timpul nu e doar timp daca se transforma in amintiri placute. Cam asa e si cu programatul : nu e doar cod daca se transforma in aplicatii reusite. Imi place sa cred ca asta facem noi aici.

Sorina NICOLAE
Formare COBOL&JAVA

Credeam ca nu as avea sansa sa devin programator fara studii in domeniul IT. De fapt, nu e nevoie de nimic mai mult decat gandire logica si atentie la detalii pentru a intelege si invata un limbaj de programare. Dupa ce am promovat testele pentru angajare la H Grup am dobandit toate cunostintele necesare unui programator in timpul cursului de formare. In plus, am urmat si cursuri de franceza care m-au ajutat sa imi imbunatatesc nivelul de limba, totul intr-un grup de oameni destepti, saritori si uniti.